LOTUS er symbol på det ubegrænsede potentiale, der er kernen i al Finansiel Risikostyring;

  • At optimere sin risikostyring
  • At optimere sin bundlinie og
  • At give størst mulig værdi tilbage til aktionærerne
+45 6069 8088
kontakt@lotusconsult.dk

HVEM ER

Lotus Consult er stiftet af Kirstine Holme Bjergvang.

Kirstine har en baggrund som Director, Head of Group Treasury igennem 6 år i ALK-Abelló A/S og før det som Assistant Treasurer i Chr. Hansen A/S og har med succes arbejdet med alle aspekter af finansiel risikostyring.

I årene op til, var Kirstine leder af en International Cash Management afdeling i Nordea. Før etaberingen af Lotus Consult i 2013, har Kirstine afsluttet paletten med at være Chef for 2 rådgiverteams i Capital Markets i Nordea. Kirstine har dermed haft mekanismerne i de finansielle markeder helt ind under huden.

Kirstine har således hands-on erfaring fra begge sider af skrivebordet og har dels den operationelle forståelse af, hvilke udfordringer en Treasury Afdeling har, dels ved hvorledes bankerne opererer.

Lotus Consult har forskellige freelancere som er associeret til huset, således at vi trækker på helt specifik ekspertise, når der er behov for det.

Lotus Consult er et atypisk konsulenthus, idet vores ekspertise er at løse opgaverne sammen med og hos kunden. Det er således ikke blot teori, men praksis.

Vi hjælper med at implementere, vi implementerer!

 

KONTAKT OS HER

Du er altid velkommen til at kontakte Lotus Consult på telefon
+45 6069 8088
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
By:  
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Lotus Consult | Telefon +45 6069 8088 | kontakt@lotusconsult.dk | CVR: 75166117